Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχονται βροχές και καταιγίδες!Αναλυτική πρόγνωση καιρού νομού Ιωαννίνων..


 

Ύστερα από μία ακόμη ζεστή κ άνομβρη εβδομάδα αλλαγή του σκηνικού του καιρού περιμένουμε σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από τα μέσα της εβδομάδας που μας έρχεται με βροχές κ καταιγίδες κ αισθητή πτώση της θερμοκρασίας που θα γίνεται πιο αισθητή όσο θα βαδίζουμε προς το Σαββατοκύριακο!

Πιο αναλυτικά για το νομό Ιωαννίνων αναμένεται:

Την Δευτέρα αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις που θα αυξηθούν πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες στα ορεινά του νομού χωρίς όμως φαινόμενα.Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως Α-ΒΑ 3-4 μποφώρ κ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς στα πεδινά ενώ στα ορεινά δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς.

Την Τρίτη,Τετάρτη κ Πέμπτη αναμένουμε αρχικά αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις που όμως μετά το μεσημέρι θα αυξάνονται κ θα σημειώνται βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ημιορεινά και ορεινά του νομού.Οι άνεμοι θα πνέουν Α-ΒΑ που σταδιακά από την πέμπτη θα γίνουν ΝΑ!Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει κ έτσι την Πέπμπτη δεν φαίνεται να ξεπερνάει τους 27-28 βαθμούς στα πεδινά κ τους 23-24 στα ορεινά.

Την Παρασκευή από τις πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι πιο βαρύς με συννεφιά η οποία θα αρχίσει να δίνει βροχές κ καταιγίδες πιθανώς ισχυρές.Οι άνεμοι θα ενισχυθούν από ΝΑ διευθύνσεις κ θα φτάσουν τα 4-5μποφώρ κ η θερμοκρασία σε νέα πτώση θα πλησιάσει τους 25-26 βαθμούς στα πεδινά κ στους 23-24 στα ορεινά.

Ίδιο το σκηνικό του καιρόυ κ το Σάββατοκύριακο με πιο γενικευμένες βροχές κ τοπικές καταιγίδες σε όλο το νομό,ενισχυμένους ΝΑ ανέμους 5-6 μποφώρ κ νέα μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Το φθινόπωρο έφτασε επιτέλους κ τα πρωτοβρόχια θα είναι γεγονός τις επόμενες ημέρες!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου