Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 23-29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012





Δευτέρα: Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν κ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3-4 μποφώρ με μικρή ενίσχυση από το απόγευμα κ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 24 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Τρίτη: Τις πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν κ μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές κ καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.Βελτίωση από τις βραδυνές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 2-3 μποφώρ κ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κ θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς κελσίου.
Σημείωση:Κατά την εκδήλωση καταιγίδας οι άνεμοι μπορεί να ενισχύονται σημαντικά!!

Τετάρτη:Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις κ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Πέμπτη:Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν κ θα σημειωθούν βροχές κ πιθανώς καταιγίδες μετά το μεσημέρι.Οι άνεμοι θα είναι αρχικά ανατολικοί 2-3 μποφώρ οι οποίοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4-5 μποφώρ τις απογευματινές ώρες.Τέλος η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Παρασκευή:Αυξημένες νεώσεις από τι πρωινές ώρες οι οποίες θα πυκνώσουν γρήγορα κ θα εκδηλωθεί βροχή κ πιθανή καταιγίδα,Βελτίωση του καιρού από τις βραδυνές ώρες.Οι ανεμοι θα πνέουν  βορειοανατολικοί 3-4 μποφώρ κ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Σάββατοκύριακο: Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.Άνεμοι βορειοανατολικοί 3-4 μποφώρ κ θερμοκρασία από 23 έως 35-36 βαθμούς κελσίου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία αναμένεται επιδείνωση του καιρού απο τις πρωινές ώρες της Δευτέρας με βροχές κ καταιγίδες κ σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου